NY BLOGG!Kommer, för iallafall för ett tag, flytta bloggen till http://aidaho.blogg.se , då jag vill ha en ny chans inom bloggvärdlden, blogga på mina och få en ny start. Skickar små inlägg härifrån, men det är där jag kommer finnas.


OLW's ugnsbakade chips

I fredags prövade vi faktiskt den nya verisionen av OLW's ugnsbakadechips. Ska jag vara helt ärlig var dem nästan äckliga. Smakade potatis, och sen smaken de sa att den skulle smaka. Det smakade väldigt nyttigt, vilket jag tvivlar på att det var. Nästa gång så ska jag köpa min vanliga chips, som jag brukar! Men visste ni att det var Sveriges första, ugnsbakade chips. Et stort plus är att OLW kommer med nya idéer.


Dagens låt!

      "You didn't mean it baby, you said forever and always"Hur många följer/besökare?

Godmorgon..
Jag har sovit ganska dåligt, och sent i natt så fick jag för mig att mublera om mitt rum. Jag lever iallafall, men det blev ingen bloggning igår eftersóm jag ville umgås medmin familj osv. Privata anledningar, ni vet? ;)
                                               
Jag går rätt på sak, iallafall;
Vet ni hur många följare bloggen har?
Vet ni hur många besökare bloggen har, varje dag?


Jag har 8 st. trogna följare, som nästan funnits där till start. Men, nu är det så att jag hade bara 4 besökare. Hur kan det komma sig? 

Så jag ber er, alla bloggföljare, följ inte bloggen om ni inte vill läsa den. Jag vill ha mina läsare och följare för att de vill se, inget annat. 

Nu ska jag blogga som sjutton, Dagens låt, Citat, outfit och mycket mer. Ska nog fixa ihop en header och design, håll tummarna, med andra ord ;]

Mobilblogg

Kortinlägg, fattar mig därför kort.

Anledingen till den dåliga uppdateringen är att jag, måndag-fredag, är på fotbolls cup. Är ledsen till 100, men kan ingen göra. Kommer hem om någon timme, och bloggar vidare då, har sovit 15 timmar på tre nätter, så ska nog sova snart.

 Great, älskar er alla!

Tisdag!

Godmorgon, eller god eftermiddag, passar bättre?
I ärlighetens namn har jag inte sovit så bra. Drömde om Johan Palm (wtf!?) och massa annat och vaknade tidigt, för att somna om igen. Jag skulle vilja veta vad jag tänker på när jag sover. Nej, det vill jag inte alls, egentligen :D

Idag gör jag inget alls, ska vara ute i solen och sova. Kanske ut ikväll, om jag orkar. Är grymt sugen på coola nu, ska nog fåtag i det någonstans..


Ska nog ut och fota lite, tror jag.


RSS 2.0